BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 12, 2010

Entri Utk Aku????

erk..sdh pukul 12 mlm..esk pagi ada meeting pkl 8, lps meeting ada date dgn kwn, mlm plak ada annual dinner..ya mlm kemuncak..ari yg dinanti2kan hehehe..semua pn mau nampak cantik dan menyerlah mlm tu..

tapi kenapa kah aku msh setia d hadapan laptop..spatutnya kena tidur awl,dpt kan rehat yg ckp..so xdalah nmpak mata panda (gelaran yg kwn2 dkt U bg utk org yg ada dark circle) hehe

sbnrnya..pg td ada org janji mau buat entri utk aku..wah..siapa ka yg sudi buat entri utk aku?? jeng!! jeng!! jd blk kerja td..smpai rmh terus menerjah laptop yg sdh ada d ats meja seakan2 mmg menanti utk diterjah oleh aku hehe..

tp tggu smpai skrg aku nda nmpak pun entri utk aku ni..blog dia pn x update2 lagi..besanya 2-3 entri kuar satu ari..smpaikan blm sempat pun aku baca entri seblmnya,sdh muncul entri2 baru hehe..hebat!! tu barulah namanya blogger tegar hehe..cik rinadorina..mana entri utk aku? ;p

p/s : pok..jan ko marah ku menagih janji ya hehe..asal update blog jak ni wakaka


No comments:

Post a Comment