BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 11, 2010

entri d mlm jumaat (teda2 bah tjk post ni hehe)

yeay..esk ari jumaat..lusa ari sbtu...riangnya dlm hati lalala..blh balik LD,.pdhal baru
jak abg aku blk sana ari isnin tu huhu..

erm..ari sbtu plan mau p Resort d Felda tu..org ckp cantek,aritu smpat p pantai dia jak..cian bah, d bawa p tgk pantai pn gembira btl haha..
iyalah..bkn senang utk jd senang..eh silap,bkn senang dpt spend time dgn org tersyg p tmpat2 romantik ni hehe..tp klu tem2 mcm tu ada jak yg jeles..mcm cpt btl masa berlalu..ari selasa kena blk Tawau suda..

ekceli aku plan mau ambil cuti smpai jumaat..tp cuti ku x d aprub huhu..sebaliknya aku d srh ambil mc..adaka?? ada ka mc utk org SIHAT hehe..best plak tu..blk2 lah mc klu mcm tu,pastu mkn gaji buta huhu..palis2..

tp xpala, cian plak bdk2 tu klu ku cuti 3 ari..c hbs silibes dulu br cuti2 hehe

btw, aritu jln2 d servay, niat sbnrnya mau beli track suit jak..tp aku tejumpa bj kapel ni..lama suda x beli..last time aku beli bj sepsg utk kami 3 thn lalu huhu..

~wpun abg aku x suka bj wrna merah..dia kena pakai jgk huhu

p/s : indahnya perasaan merindu n dirindu =)

Monday, February 8, 2010

bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian =)

wah..ini entri pertama utk 2010 huhu..4 bln x update blog..bkn x da masa,tp mmg malas haha..
hurm..sjk buka sekola, hampir 3 mggu ulang alik p sekolah awl pagi utk latihan sukan dan perbarisan..last year aku pengurus pasukan rmh merah..tym tu kami dpt tmpat ketiga jak..selepas 2 thn berturut2 jd johan..jd thn ni motivasi tu lain skt sbb ingt mau tebus kekalahan thn lepas huhu..
dgn itu, aku dan ustazah sanggup trn awl pagi utk latih atlet kelas B..dan kak tia trn ptg utk atlet kelas A..tp aku jd pmbantu coach jak,pastikan bdk2 tu trn latihan hehe..aku lebih kpd latih bdk2 utk perbarisan lintas hormat..yg akhirnya menjadi johan utk lintas hormat rmh2 sukan..yeah..


utk atlet kelas B mmg bermasalah, sbb ketandusan atlet..tp dgn semgt dan latihan yg ada, peserta terbaik kelas B dimenangi oleh atlet kami haha..dan salah seorg peserta terbaik tu adalah bdk yg aku pksa ikt acara balapan..pndai ak pksa ank org lari,tp bila smpai masa utk acara utk guru2..aku paling laju lari..p betapuk haha.. adeh x larat suda mau smbung lagi..kesimpulannya (mcm tulis karangan tem skola haha) pengorbanan kami bersusah2 dr bln 1 berbaloi jgk..wpun x dpt johan utk keseluruhan, tp saya sgt gumbira kami dpt tmpat ke2 dlm kejohanan balapan dan padang thn ni..ada peningkatan hehe