BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, October 4, 2009

~aktiviti d hjg mggu~

d hari mggu yg menyenangkan ni,aku menghabiskn masa p open house kwn2..
dr pkl 11.20 pg aku meninggalkan rmh dgn perut kosong..lapar ni..
bkn sbb xda selera mau mkn..tp sbb aku sengaja smpan ruang d perut tu utk di isi di destinasi pilihan hehehe..
destinasi 1 ; rmh c yusni aka kakak..kwn masa spm dan tym d matriks dulu..p rmhnya sempena akikah ank dia yg terSGT lah CUTE..syasya zulaikha namanya..tym baru lahir dpt tgk gmbr dia dlm FS jak..kali ni,lepas 8 bln baru dpt tgk org dia..dan kami semua terKEJUT sbb c syasya ni SGT besar klu dbandingkan dgn baby seusia dia hehehe..aku lah yg paling excited jmpa syasya..dorg pn excited tp kontrol2 kunuk wakaka..
eh,lupa plak..kami tu terdiri drpd aku, asni, rina n dd..sepa dorg tu? ala,muka2 d ats ni bah..yg krg cantek skt drpd aku hahaha..
klu bkn sbb p akikah c syasya ni xtau bila kami dpt jumpa..jd aktibiti p akikah ni kira reunion kami jgk lah hahaha..adaka..maklum lah msg2 bz kan..aku pn kdg2 hjg mggu ni hbskan masa dgn suami terchenta ..klu semua suda kawen ni lg lah ssh mau jmpa kali huhu..
selepas mghabiskan masa hmpir 2 jam..kami pn sedar2 lah diri mau blk sebelum org ingat kami tuan rmh plak di situ sbb lama btl suda ..org yg dtg lmbt dr kami pn suda blk..kami ni jak betrep tuan rmh hoho..sebelum blk sempat lah mencium c sasya hehe..adui..cumil banget eh..



destinasi 2; rmh kak hasnawati after blk dr rmh c kakak..ank dara 3 org tu blk rmh masing2..aku meneruskan aktibiti ke destinasi berikutnya p rmh ustazah sekolahku..kejap jak aku sana..org ckp btl2 mau isi perut jak,lps mkn balik haha..teruk btl..x bah,segan jgk ku mau lama2 ramai lg org tu..ok destinasi ke 3

destinasi ke 3 ; rmh puan Maizura klu x silap ni kali ke2 beraya rmh dia eheh..kali pertama tym raya pertama..p dgn my beloved hehe..tym tu dia buat open house jgk..p beraya smbil melawat c miza batrisya,baby girl dia yg dilahirkan pada 4 sept (14 ramadhan x slp)
kali ni aku p dgn kak lindah n ka fisah..aku x byk mkn cni..sibuk kacau c miza hehe..ok last destination..

destinasi terakhir: rmh kak pah ni pes tym p rmh kak pah..cni pn aku x lama..aku tergoda dgn kuah kacang kak pah..nyum2..yg lain aku x pandang..mkn nasi himpit+kuah kacang+rendang jak..pdhal selalu suda mkn ni tp aku mau jgk hehe..pas mkn,duk cerita2 kejap then blk..aku x sbr mau blk ni jmpa katel..tym2 kenyang mcm ni plg best tidur haha..

finally..aku smpai umah dlm kul 3 lbh..teringin mau tdur terus,x larat suda..tp ku gagahkan diri utk terus ke bathroom..mandi n terus solat..niat utk tdr terpaksa d batalkan sbb terpkr game aku d fesbuk hoho..adei..game pnya pasal..xpalah..mlm ni tdur puas2..

sekian saja laporan utk aktivit d hjg mggu ni..~babai~