BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 29, 2009

~derita merindu~

hurm..ekceli..it's a title of ahli fiqir's new song..hehe..semlm aku buka blog org dan terdengar lagu ni..wpun lirik dia x lah kena sgt dgn aku tp ada line dlm lirik tu yg aku suka ;p

' sekiranya derita merinduimu itu sebenarnya bahagia,
aku pilih derita merinduimu...'

org ckp penantian tu satu penderitaan..merindu ni pn satu derita jgk huhu..
sblm ni cinta jarak jauh, suda kawin pn msh jarak jauh gak..huhu..mmg menyedihkan n menyakitkan..tiap kali bgn pagi slalu berharap dpt tgk dia di sebelah..tp hampa jgk..mcm mau tdr terus jak, sampai dia ada di sebelah br mau buka mata huhu..
kami jumpa pn hjg minggu jak (bak kata c sepul bini hjg mggu..hoho..jht mmg ;p)

skrg ni kdg2 2 mggu skali br jumpa, sbb aku takut dia draib jauh2 (padahal 2 jam jak pun hehe) abg aku bw keta klu blh sampai 200 km/h pn dia hentam jak hoho..sbb rupa2nya ada hati mau jd pelumba keta haha..ampun dear ;p
aku plak..sejak insiden langgar kambing aritu.. ya betul, langgar kambing..bunyi lucu kan,tp buat aku trauma smpai skrg =( dan diharamkan suda draib p sana...skrg ni p epot tu bw 100 pn nebes suda..haha..

tp Alhamdulillah wpun berdepan dgn mcm2 dugaan..kebahagian tu msh milik kami =)
raya ni dia sanggup ambil cuti seminggu utk temankan aku, jd driver p open house ckgu2 ;p
tp skrg kelam kabut suda mau update kerja sblm awl bln..cian abg..mau tlg jauh plak hehe

sbnrnya awl thn lg aku suda buat kptsn pindah sana, borg aku pn suda lengkap d tandatgn oleh pengetua hehe..tp lps bincang2 blk, husband aku ckp dia mesti usaha utk pindah cni jd aku pn x hantar borg tu smpai skrg hehe..btl jgk la, klu aku pindah sana berisiko jgk..nnt mau pndah blk tawau ni bkn senang..so, skrg ni msh berharap dia akn dipindahkn cpt hukhuk..





No comments:

Post a Comment